Nieuw merk: Comma

Maak kennis met Comma, een nieuw merk in onze webshop. Maar zeker geen nieuw merk op de markt. Al sinds midden jaren 90 ontwerpt het van oorsprong Duitse bedrijf eigentijdse en vrouwelijke damesmode.

Parijs, Londen, New York – Comma creëert looks die zijn geïnspireerd op de modehoofdsteden van de wereld. Of het nu gaat om een zakelijke stijl, een casual outfit of een glamoureuze look voor een speciale gelegenheid, het internationale modebedrijf Comma staat voor mooie, vrouwelijke mode voor elke gelegenheid en dat maakt elk item zo bijzonder. Met twaalf collecties per jaar levert het merk non-stop inspiratie voor vrouwen die van mode houden.

De kleding van Comma wordt geroemd om haar mooie kwaliteit stoffen, zorgvuldige afwerking en perfecte pasvorm. 

Bij Comma verwerken ze de laatste trends met subtiele stijlcontrasten. Trends worden op nieuwe manieren geïnterpreteerd en modeklassiekers worden opnieuw uitgevonden. Zakelijke outfits, alledaagse looks en gelegenheidskleding krijgen een moderne invulling en zijn perfect met elkaar te combineren. 

De collectie kenmerkt zich vooral door strakke snitten en een minimalistisch design. De verfijnde snitten en stoffen creëren een vrouwelijk flatterend silhouet. 

Bekijk de collectie van Comma

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd