4 tips om je look er beter uit te laten zien

Tip 1. Zorg voor schone schoenen. Niets doet zoveel afbreuk aan je outfit als vieze of afgetrapte schoenen. Poets je schoenen dus regelmatig, zorg dat de zolen van je sneakers wit blijven en vervang de veters wanneer ze rafelen. 

Tip 2. Was je kleding niet te vaak. Je bespaart water en wasmiddel en je kleding gaat langer mee. Als je je kleding wast, was het dan koud of zet de temperatuur van je wasmachine op maximaal 30 graden. Dit bespaart en energie en je zorgt voor een langere levensduur van je kleding. Te warm wassen kan de vezels van de stof afbreken. Hang je kleding op om te drogen en gebruik geen droger.

Tip 3. Koop goede basics. Ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Een wollen trui van hoge kwaliteit gaat veel langer mee en gaat niet na een paar keer dragen al pillen, waardoor deze er veel luxer uit ziet. 

Tip 4. Kies de juiste stof. Ga niet voor synthetisch maar voor natuurlijke materialen. Deze stoffen zien er niet alleen duurder uit, ze zijn ook een stuk vriendelijker voor de planeet, gaan langer mee en zijn comfortabel om te dragen.

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd