De spencer: terug van weggeweest

De spencer is een van de trends waar we niet omheen kunnen. Vorig jaar is de spencer al met open armen ontvangen door de modeliefhebbers en deze trend zet zich dit jaar voort in verschillende variaties. Maar hoe combineer je nou een spencer? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Heb je nog geen spencer in je kast liggen dan zal je oog snel vallen op een spencer in een neutrale kleur, zoals beige, zwart of wit. Deze zijn eindeloos te combineren. De spencer is het ideale kledingstuk om laagjes mee te creëren in de winter. 

De meest bekende combinatie is de spencer met een blouse. Je kunt gaan voor de klassieke witte blouse maar onze favoriete combinatie voor het najaar is een spencer met een opvallende blouse. 

Wil je het meer casual houden combineer dan je spencer met een coltrui of voor de wat warmere dagen combineer je spencer met een simpel T-shirt.

Ook leuk is de spencer te combineren met je favoriete jurk. Heb jij een fijne zomerjurk die je graag wil doordragen? Combineer deze met een spencer voor een warme look.

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd