De truientrends van de winter

Bij de herfst/winter horen natuurlijk truien. Maar wat zijn nu de truien trends voor dames deze winter.

De spencer

De spencer is een van de trends waar we niet omheen kunnen. Vorig jaar is de spencer al met open armen ontvangen door de modeliefhebbers en deze trend zet zich dit jaar voort in verschillende variaties. De spencer is het ideale kledingstuk om laagjes mee te creëren in de winter. 

Kleurrijke knits 

We zien veel kleurrijke knits in de winter collectie. Van Kobalt blauw, knalroze en groen. Een kleurrijke knit mag niet ontbreken in je garderobe.

Neutrale kleuren

Een van de grootste modekleuren voor het najaar is de kleur bruin. Vorig jaar was dit ook al een van de favoriete kleuren en ook dit jaar zien we veel bruin. Van diepbruine kleuren tot lichte tinten combineer de kleur met verschillende tinten, materialen en texturen en je zit helemaal goed.
Denk aan warmbruine kleuren die tegen oranje aanliggen. De camel kleur was al jaren bezig aan een opmars, maar tel daar nu ook chocoladekleuren bij, warm oranje, koel bruin en sandy beige. 

Halve rits

In de lente en zomer zag je ze al veel. De truien met halve rits. Ook in de winter mogen deze truien niet ontbreken in het modebeeld. De stijlvolle truien hebben door de halve rits een speels en sportief effect. En het heeft nog een voordeel, deze truien zijn met het wisselvallige weer ook nog eens super praktisch. 
Bij de herfst/winter horen natuurlijk truien. Maar wat zijn nu de truien trends voor dames deze winter? Spencers, kleurrijke truien, truien in neutrale kleuren zoals wit, beige, camel en bruin en truien met halve rits. Shop de grote collectie dames truien en knits online bij Fashion Boetiek Aniek. Gratis verzending.

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd