Maak kennis met onze merken: Grace & Mila

Grace & Mila is vooral het verhaal van een familie. Die van Patrick, Patricia en Julie Chou, twee zussen en een broer verenigd rond dezelfde passie: creëren en ondernemen, mensen laten dromen en hun universum delen.
Hun avontuur begon in 2011, toen ze als twintiger samen hun stadje Troyes verlieten om hun koffers neer te zetten in Parijs.
Vanaf hun kinderjaren gewiegd in de prêt-à-porter dankzij hun ondernemende ouders, werd hun wens om hun eigen kledinglijn te creëren al snel duidelijk. Ze willen vrouwelijke en verfijnde items maken om elke vrouw en elk karakter te versterken.

Het merk draagt ​​de zegel van vereniging in zijn DNA, met deze twee vrouwelijke namen, als twee tijdloze zus-iconen. Grace voor de prinselijke charme van Grace Kelly en Mila, een gelukkige naam in Oost-Europa, om de geliefde vrouw van het volk op te roepen.

Vandaag de dag is Grace & Mila een gedeelde droom, een familie van meer dan honderd ambachtslieden, stylisten, verkopers en vele anderen, die ervoor zorgen dat elke vrouw zichzelf herkent in de collectie, ieder seizoen weer.

Houd jij ook van die ingetogen klassieke look, waarbij de kleuren, stoffen en kwaliteit voorop staan? Grace & Mila laat zien dat een bijzonder knoopje, een extra strikje en een vrouwelijk silhouet echt hét verschil maken. Het Franse dameskledingmerk Grace & Mila heeft een grote betaalbare kledingcollectie. De collectie is romantisch en verfijnd maar ook stoer.

Bekijk de collectie van Grace & Mila

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd