Maak kennis met onze merken: Modström

Het Scandinavische merk Modström werd opgericht in 2004 en het kleurrijke en vrouwelijke ontwerp veroverde al snel veel harten, waardoor Modström zich ontwikkelde tot een compleet merkconcept. De missie van Modström is om een ​​mooie en gemakkelijk te dragen garderobe te creëren die relevant is voor een brede selectie vrouwen.

De collecties van Modström zijn het best te omschrijven als 'on trend' met een hoog draagcomfort. Kleur en prints zijn een belangrijk ingrediënt in elke collectie. De collecties hebben een algehele strakke, moderne uitstraling met een positieve instelling. Modstrom werkt met hoogwaardige luxe materialen, dit merk je direct aan de pasvorm en de kwaliteit, waardoor je het meerdere seizoenen kan dragen. Je vindt bij Modström je favoriete basics voor elke dag en de perfecte feestjurk voor een avondje uit.

Bekijk de collectie van Modström

Een groot aanbod van de Modstrom dames kleding collectie vind je bij Fashion Boetiek Aniek. Je vindt je favoriete basics van Modstrom voor elke dag en de perfecte feestjurk voor een avondje uit. Van blazers, pakken, tops, t-shirts, pantalons, blouses, rokken en jurken, je vindt het in onze kleding webshop.

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd