Trend: power suit

De powersuit ook wel de co-ord, two-piece of broekpak genoemd, blijft ook in 2022 een trend. Gender neutrale kleding maakt al een wat langere tijd een opmars en dat zal zich ook voortzetten in 2022. Het resultaat van deze trend zijn de pakken. Daarom zien we ook deze lente en zomer weer veel damespakken, met een moderne look. Zoals felgekleurde damespakken, broekpakken van denim en linnen en two-pieces met een bermuda broek. 

Een damespak staat bijna iedereen, is geschikt voor iedere gelegenheid en misschien wel het belangrijkste voordeel, je kunt de kledingstukken ook apart van elkaar aantrekken, hierdoor kun je met een two-piece eindeloos combineren. Een Co-ord is dus niet alleen geschikt voor zakelijke gelegenheid maar juist ook als dagelijks outfit. 

Het damespak zie je dit seizoen in een verscheidenheid aan varianten. Van  strak getailleerd tot oversized en alles daartussen.

Wij hebben de verschillende trending two pieces voor je op een rijtje gezet. 

Pak met bermuda broek

Het pak met bermuda broek is het zomerpak. Het korte damespak kun je op veel verschillende manieren dragen en eindeloos blijven combineren. Je kunt het pak als set combineren maar ook los van elkaar dragen. Overdag style je bijvoorbeeld de short met een blouse of T-shirt met sandalen of sneakers en wanneer het wat frisser wordt combineer je het jasje erbij. 'S avonds draag je het broekpak met een mooie satijnen kanten top eronder met hakken. 

En de blazer kun je natuurlijk ook eindeloos combineren, als jasje voor de frisse lente ochtenden of om je look af te maken.

Kortom: het perfecte setje voor elk moment van de dag van de lente en zomer van 2022.

Groen vrouwenpak met bermudabroek. Het zomerpak van 2022. De powersuit ook wel de co-ord, two-piece of broekpak genoemd, blijft ook in 2022 een trend. We zien deze lente veel vrouwenpakken. Zoals felgekleurde damespakken, broekpakken van denim, beige linnen pakken, klassieke pakken en two-pieces met bermuda broek.

Het linnen pak

Ook heerlijk voor in de zomer. Het linnen pak, lekker luchtig en het zit super comfortabel. Combineer de broek en de blazer met een simpel wit T-shirtje of een kanten top en je hebt een fantastisch outfit. Wil je iets meer gewaagd? Draag dan een mooie klanten bh onder het jasje. Want dit jaar mag je lingerie gezien worden.

Het beige linnenpak van Modstrom is heerlijk voor de lente en zomer. De powersuit ook wel de co-ord, two-piece of broekpak genoemd, blijft ook in 2022 een trend. We zien deze lente veel vrouwenpakken. Zoals felgekleurde damespakken, broekpakken van denim, beige linnen pakken, klassieke pakken en two-pieces met bermuda broek.

Het denim pak

Denim op denim, het mag weer! Een van de denim trends dit jaar is spijker op spijker. Kies hiervoor wel dezelfde denim-washing, zo krijg je een mooie ton-sur-ton look. Met een gekleurd T-shirt eronder kun je de look wat meer op spicen. Zo creëer je een fantastische denim on denim look. 

Denim op denim mag weer, zoals dit beige denim pak van Modstrom. . De powersuit ook wel de co-ord, two-piece of broekpak genoemd, blijft ook in 2022 een trend. We zien deze lente veel vrouwenpakken. Zoals felgekleurde damespakken, broekpakken van denim, beige linnen pakken, klassieke pakken en two-pieces met bermuda broek.

Het klassieke pak

Een klassieker die niet in je kledingkast mag ontbreken. Een mooi neutraal pak. Style je powersuit af met een mooie effen blouse en hakken voor een zakelijke look en met een wit T-shirt en sneakers voor een meer casual stoere look.

Het klassieke beige pak Gale van Modstrom. Een tijdloos vrouwenpak. De powersuit ook wel de co-ord, two-piece of broekpak genoemd, blijft ook in 2022 een trend. We zien deze lente veel vrouwenpakken. Zoals felgekleurde damespakken, broekpakken van denim, beige linnen pakken, klassieke pakken en two-pieces met bermuda broek.

Het fel gekleurde pak

Helemaal on trend. Een gekleurd damespak.in de trendkleuren van deze zomer. Hoe leuk is dit voor bijvoorbeeld een bruiloft of een feestje. Stoer en vrouwelijk en door de felle kleur steel jij de show. 

Het knalroze vrouwenpak is trending deze zomer. . De powersuit ook wel de co-ord, two-piece of broekpak genoemd, blijft ook in 2022 een trend. We zien deze lente veel vrouwenpakken. Zoals felgekleurde damespakken, broekpakken van denim, beige linnen pakken, klassieke pakken en two-pieces met bermuda broek.

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd