Wat zijn gold plated sieraden?

Bij Boetiek Aniek vind je 14k Gold Plated silver sterling sieraden. Deze sieraden worden in Bali handgemaakt van gerecycled materiaal. Maar wat is dat nou gold plated?

Wat is gold plated?

Een gold plated sieraad is een sieraad gemaakt van metaal met daaroverheen een laagje van vloeibaar goud. Omdat het laagje goud (gold plating) maar heel dun is, zijn gold plated sieraden veel betaalbaarder volledig gouden sieraden. Een andere naam voor gold plated is verguld. Al onze gold plated sieraden hebben een laagje 14 karaats goud plating over 925 Sterling Silver. De basis van de sieraden is dus zilver. Ook zit er een extra protective laag over de gold plating heen, zodat je sieraden zo goed mogelijk beschermt zijn tegen krassen en beschadigingen.

Bij Boetiek Aniek vind je 14k Gold Plated silver sterling sieraden. Deze sieraden worden in Bali handgemaakt van gerecycled materiaal. Maar wat is dat nou gold plated? Een gold plated sieraad is een sieraad gemaakt van metaal met daaroverheen een laagje van vloeibaar goud.

Gold plated: mooie kwaliteit en betaalbaar

Ben je op zoek naar een kwalitatief goed gouden sieraad, maar vind je echt goud net iets te duur? Dan zijn gold plated sieraden de oplossing. Gold plated sieraden zien er hetzelfde uit als 'echte' gouden sieraden, maar zijn een stuk betaalbaarder.

Bekijk onze collectie gold plated sieraden

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd