De trendkleuren lente/zomer 2022

Ook al is het nog koud en moeten we er nog niet aan denken onze lekkere warme truien uit te trekken, langzaam stroomt de lente- en zomercollectie weer binnen. Maar wat zijn nu de trendkleuren voor het komend seizoen? Wij hebben de trendkleuren voor je op een rijtje gezet.

En voor de kleurliefhebber hebben we goed nieuws! De modekleuren van 2022 spatten van het scherm. 

Zoals Pantone al voorspeelde met haar jaarlijkse trendreport zien we in 2022 een tweedeling: enerzijds veel uitgesproken kleuren, anderzijds een aantal neutrale tinten.

Kleding trendkleur blauw

Een van de populairste modekleuren van dit seizoen is de kleur blauw. De kleur staat voor tijdloze en eenvoudige elegantie. De kleur blauw gaan we in het voorjaar zien in allerlei tinten, van azuurblauw, denim blauw tot koningsblauw. Van blauwe truien, en blauwe jurken tot aan blauwe tassen.

Een van de populairste modekleuren van dit seizoen is de kleur blauw. De kleur staat voor tijdloze en eenvoudige elegantie. De kleur blauw gaan we in het voorjaar zien in allerlei tinten, van azuurblauw, denim blauw tot koningsblauw. Van blauwe truien, en blauwe jurken tot aan blauwe tassen.

 

Kleding trendkleur groen

De kleur groen staat voor duurzaamheid en positiviteit en gaan we dit voorjaar ook veel terug zien. We zien in de trendgroen kleur een tweedeling van tinten. We zien opvallend fel van het scherm knallend groen en ingetogen groen, de neutrale natuurkleur olijfgroen (khaki groen). 
Ga voor een knalgroen vrouwenpak, of kies voor een ingetogenere groene jurk.
Kleding trendkleur groen. Groene dameskleding. De kleur groen staat voor duurzaamheid en positiviteit en gaan we dit voorjaar ook veel terug zien. We zien in de trendgroen kleur een tweedeling van tinten. We zien opvallend fel van het scherm knallend groen en ingetogen groen, de neutrale natuurkleur olijfgroen (khaki groen).  Ga voor een knalgroen vrouwenpak, of kies voor een ingetogenere groene jurk.

Kleding trendkleur knal roze

Roze is een van de belangrijkste accentkleuren voor deze lente/zomer. De kleur roze staat voor kracht. De kleur roze wordt vaak gecombineerd met een andere trending accentkleuren; oranje en rood. We love pink. Je wordt instant blij van deze kleur, en roze is er in zoveel nuances dat er altijd wel een kleur roze is die bij jou past. We zien de kleur roze overal terugkomen, in blazers, tops, jurken en vrouwenpakken. Ga voor een all-over roze look of combineer de knalkleur met neutrale tinten.  

 

Kleding trendkleur roze. Roze dameskleding. Roze is een van de belangrijkste accentkleuren voor deze lente/zomer. De kleur roze staat voor kracht. We zien de kleur roze overal terugkomen, in blazers, tops, jurken en vrouwenpakken. Ga voor een all-over roze look of combineer de knalkleur met neutrale tinten.

 

Kleding kleurtrend: Botergeel

Eerder zagen we al fellere gele kleuren, Dit seizoen zien we voor een boterachtige kleur geel. De kleur is vrolijk maar straalt tegelijkertijd rust uit. Deze kleur combineert super mooi met gouden sieraden.Kleding trendkleur botergeel. Gele dames kleding. Dit seizoen zien we voor een boterachtige kleur geel. De kleur is vrolijk maar straalt tegelijkertijd rust uit. Deze kleur combineert super mooi met gouden sieraden.

Kleding kleurtrend nude

Zijn deze felle kleuren niet helemaal jouw ding? Geen zorgen want ook de zachte neutrale kleuren blijven dit seizoen in. Grijze en natureltinten zoals beige en wit zijn tijdloos en het rustpunt te midden van de knallende trendkleuren.

Deze kleding vormt de basis voor ieder outfit. Het oogt fris en kan op vele manieren worden gecombineerd, kies voor een ton-sur-ton look of combineer de neutrale tinten met de knalkleuren van dit seizoen. 

Zachte, lichte tinten van grijs, wit, beige tot camel domineren het palet dit voorjaar en zomer en horen thuis in elke kledingkast. Zoals een beige rok, een witte blouse, een licht grijze trui of zandkleurige jas of blazer.

Kledingtrendkleur nude en grijs. Grijze dameskleding. Nude dameskleding. Grijze en natureltinten zien we veel in de lente/zomer 2022. Deze kleding vormt de basis voor ieder outfit. Zachte, lichte tinten van wit, beige tot camel domineren het palet dit voorjaar en zomer en horen thuis in elke kledingkast. Zoals een beige rok, een witte blouse, een witte rok, beige trui, zandkleurige jas of blazer.

Kleding kleurtrend: Zwart - wit

Zwart en wit vormen het tijdloos elegante duo van het seizoen. Zwart wit is zonder twijfel de ultieme klassieke kledingcombinatie die vrijwel altijd kan, is tijdloos, geschikt voor de meest uiteenlopende soort gelegenheden en draagbaar in ieder seizoen. 

Dit jaar is het, vooral in combinatie met felle accentkleuren zoals groen of roze. Kies bijvoorbeeld voor een roze of groene blazer over je zwart witte outfit. Of kies voor een knalkleur sneaker of hak. 

Kledingtrend lente zomer 2022 zwart-wit. Zwarte en witte dames kleding. Zwart en wit vormen het tijdloos elegante duo van het seizoen. Zwart wit is zonder twijfel de ultieme klassieke kledingcombinatie die vrijwel altijd kan. Dit jaar is het, vooral in combinatie met felle accentkleuren zoals groen of roze.

 

Shop de nieuwe damescollectie voor het voorjaar en de zomer online bij Fashion Boetiek Aniek

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd