Trend: gebreide jurken

Goed nieuws! Een van de trends die voorlopig nog niet uit het modebeeld verdwijnt zijn gebreide jurken. Ook in 2022 blijven we de gebreide jurk terugzien. And we love it want die gebreide jurken zijn niet alleen super trendy maar ook mega comfy, warm, vrouwelijk en ze flatteren je figuur. 

Daarnaast kun je de knitted dress op super veel verschillende manieren dragen. Casual met sneakers en hoge sokken, met een panty en mooie hakken voor een zakelijke look of met mooie chelsea boots voor een stoere look.  

We zien de gebreide jurk in allerlei variatinten: kort, lang of juist midi lengte. Gebreide jurken met kabelpatroon, met col, v-hals, zonder mouwen of met splitjes aan de zijkant. Zowel oversized als aansluitend.

Grof gebreide jurken ogen meer casual terwijl de fijn gebreide jurken je een slank figuur geven en stralen meer elegantie uit, waardoor deze ook zakelijk geschikt zijn of voor een avondje uit. Style de jurk af met een mooie riem (om je taille meer te accentueren) en sieraden. 

Met een gebreide jurk zie je er elegant en geweldig uit, terwijl je het lekker warm hebt. In de lente en zomer draag je de jurk door met blote benen en een leuk sandaaltje. Kortom met de knitted dress kun je alle kanten op.

 

Ook in 2022 blijven we de gebreide jurk terugzien. And we love it want die gebreide jurken zijn niet alleen super trendy maar ook mega comfy, warm, vrouwelijk en ze flatteren je figuur. We zien de gebreide jurk in allerlei variatinten: kort, lang of juist midi lengte. Gebreide jurken met kabelpatroon, met col, v-hals

 

Bekijk onze gebreide jurken

 

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd