Maak kennis met onze merken: Flawed

Bij Boetiek Aniek vind je mooie 14K gold plated sieraden van het merk Flawed. Deze sieraden geven je outfits net dat beetje extra.
 
Originele ontwerpen die je nergens anders vindt. Van tijdloze essentials tot prachtige eyecatchers. Fantasie en kunst met elkaar gemixt en altijd op zoek naar schoonheid. Flawed items zijn uniek. Met elke collectie die Flawed ontwerpt, willen ze een nieuwe wereld creëren om te inspireren. Met elk design dat ze maken, blijft Flawed de grenzen naar mogelijk heden verleggen, met nieuwe technieken, materialen of manieren om items te maken. Dit alles met  aandacht voor de kleinste details.

De producten worden duurzaam en handgemaakt door ambachtslieden in Bali. Er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.
 
   
Pictures by @flawedbrand
Bij Online Fashion Boetiek Aniek vind je mooie 14K gold plated sieraden van het sieradenmerk Flawed.  Ga voor een fijne armband of een set van armbanden. Combineer je v-hals shirt met een gouden ketting met hangers (pendants). Of creëer een supertoffe earparty met minimalistische studs, catchy hoops met parels.

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd