Shop the look

Online Fashion Boetiek Aniek I De beige rib gebreide trui Noel van het merk Modstrom van zachte katoenkwaliteit. De beige trui heeft een mooie vierkante halslijn, ballonmouwen en een vrouwelijke vorm die de taille benadrukt. Combineer de trui met de zwarte vegan leather short met strikceintuur van FRNCH.

Een van onze favoriete looks.

De beige rib gebreide trui Noel van het merk Modstrom heeft een zachte katoenkwaliteit. De beige trui heeft een mooie vierkante halslijn, ballonmouwen en een vrouwelijke vorm die de taille benadrukt. De perfecte knit die je eindeloos kunt combineren.

Combineer de trui bijvoorbeeld met de vegan leather short van FRNCH. Een echte must have wat ons betreft! De short heeft een hoge elastische taille, grote opgestikte zakken en een afneembare strikceintuur. De short is gemaakt van PU. De stof waarmee tegenwoordig de meeste leather look items worden gemaakt. Deze stof heeft veel voordelen. De stof is goedkoper en milieuvriendelijker dan écht leer, en je kunt het gemakkelijk wassen en onderhouden.

Draag de short met een panty en cowboylaarzen of stoere Chelsea boots. 

OOnline Fashion Boetiek Aniek I De beige rib gebreide trui Noel van het merk Modstrom van zachte katoenkwaliteit. De beige trui heeft een mooie vierkante halslijn, ballonmouwen en een vrouwelijke vorm die de taille benadrukt. Combineer de trui met de zwarte vegan leather short met strikceintuur van FRNCH.