Shop the Look

Online Fashion Boetiek Aniek I Loungewear is nog steeds een dominante trend. Heerlijk comfortabel en lekker sportief. Deze trendy loungewear mag gezien worden. Dit mooie lounge pak van Modstrom in de trendkleur blauw is gemaakt van biologisch katoen. De sweater en joggingsbroek hebben een oversized pasvorm.

Loungewear is nog steeds een dominante trend. Heerlijk comfortabel en lekker sportief. Loungewear is jouw ideale date voor een avondje bankhangen. Maar loungewear laat zich ook perféct combineren tot outgoing outfit. En voor wie denkt dat loungewear daar niet bij past, die heeft het mis. Deze trendy loungewear mag gezien worden.

Dit mooie lounge pak van Modstrom in de trendkleur blauw is onze nieuwe favoriet. De North sweat is een sportief sweatshirt van biologisch katoen. Dit sweatshirt is ontworpen met een oversized pasvorm en een hoge hals met een halve ritssluiting. De joggingbroek heeft een losse en relaxte pasvorm, een elastische tailleband met strikkoord en een naad langs de voorkant van het been. 

Loungewear but make it fashion.

Online Fashion Boetiek Aniek I Loungewear is nog steeds een dominante trend. Heerlijk comfortabel en lekker sportief.  Deze trendy loungewear mag gezien worden. Dit mooie lounge pak van Modstrom in de trendkleur blauw is gemaakt van biologisch katoen. De sweater en joggingsbroek hebben een oversized pasvorm.